Lingotto verwelkomt 2 nieuwe partners

0

Vanaf januari 2022 zijn Esther Lelyveld en Frank Veen als nieuwe partners toegetreden tot Lingotto. Passend bij de groei en omvang van de projecten is Lingotto verheugd om Esther en Frank toe te voegen aan het bestaande partnerteam.

Esther werkt sinds 2013 voor Lingotto als ontwikkelaar waarvan de laatste twee jaar als associate partner. Esther is een van de drijvende krachten achter succesvolle projecten zoals de A’DAM Toren, Westbeat en recent aan de uitdagende gebiedsontwikkeling Smakkelaarspark Utrecht.

Frank keert terug op het ‘oude nest’, waar hij van 2007 tot 2014 werknemer was. Na drie jaar bij Blauwhoed en bijna vier jaar vanuit zijn eigen bedrijf 529 real estate te hebben gewerkt als ontwikkelaar, kruisten de paden van Lingotto en Frank wederom. Het gevolg was een nieuwe samenwerking. Lingotto neemt 529 real estate over inclusief de projecten, die Frank namens Lingotto verder zal brengen.

Esther en Frank zullen bijdragen aan de verdere groei van Lingotto door vooral ´anders te blijven kijken´, de kern van het succes van Lingotto. Door anders te kijken ziet Lingotto dingen die anderen vaak (nog) niet zien. Met een frisse blik worden andere dan de gebaande paden gevolgd en nieuwe gebieden en unieke gebouwen ontwikkeld zoals HAUT Amsterdam, Merwede Kanaalzone, Vasim Nijmegen, HoutWerk Utrecht, Haarlemmer Stroom, World of Food 2.0 en nog vele anderen.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?