Diederik Nijhuis terug in Agency Industrial & Logistics team van JLL

0

Per 1 januari is Diederik Nijhuis terug werkzaam in het Agency Industrial & Logistics team van JLL vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam. Diederik gaat zich bezighouden met het begeleiden van industriële en logistieke vastgoedtransacties.

Diederik was van 2016 tot 2020 ook al onderdeel van het Industrial & Logistics team van JLL. Het afgelopen jaar was hij werkzaam bij Schiphol Real Estate als leasing manager. Diederik werkte in het verleden ook al als vastgoedadviseur bij het voormalige DTZ Zadelhoff, dat inmiddels is overgenomen door Cushman & Wakefield.

Jordy Verhoeven, Head of Agency Industrial & Logistics bij JLL Nederland zegt hierover: “Ondanks de invloed van COVID-19 blijft de vraag naar logistiek vastgoed groot. De al eerder bewezen ervaring en het netwerk van Diederik is een aanwinst voor het team en ik ben dan ook blij hem weer te mogen verwelkomen in ons team. Met zijn komst versterken we onze leidende positie als adviseur bij de verhuur en verkoop van logistiek vastgoed in Nederland. Het afgelopen jaar hebben we wederom een groei kunnen laten zien van onze dienstverlening en het is onze ambitie om deze trend door te zetten.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?