Particuliere belegger koopt beleggingspand aan St. Annastraat 276 te Nijmegen

0

Namens haar opdrachtgever heeft Strijbosch Thunnissen Makelaars, partner in Dynamis, het verkooptraject van dit karakteristieke beleggingspand mogen begeleiden.

De prachtige villa bevat diverse authentieke bouwelementen, zoals fraaie paneeldeuren, glas in lood, tegelwerk, marmeren schouwen en oorspronkelijke stucplafonds met ornamenten. De kantoorvilla uit 1896 met een totale oppervlakte van ca. 522 m2 v.v.o. is verkocht aan een particuliere belegger. Het object wordt momenteel gehuurd door Stichting Pro Persona.

Het object is gelegen aan de St. Annastraat dat bekend staat als ‘’Via Gladiola’’ tijdens de Vierdaagse. In de direct omgeving liggen het Radboud UMC en de Radboud Universiteit. Het centrum en Centraal Station van Nijmegen zijn op 10 minuten Fietsafstand te bereiken. Tevens bevindt zich een bushalte vlak voor de deur.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?