DELA Vastgoed verkoopt 16 winkels aan de Lijnbaan in Rotterdam aan Bouwinvest

0

DELA Vastgoed heeft de winkels aan de Lijnbaan in Rotterdam verkocht aan het Bouwinvest Retail Fund. De winkels maken onderdeel uit van mixed-use complex in het kernwinkelgebied van Rotterdam.

Het verkochte bestaat uit 16 winkels aan de Lijnbaan en Van Oldenbarneveltplaats met als grootste huurders Albert Heijn, John Reed en ONLY. Overige huurders zijn onder andere Levi’s, Intertoys, Etos en Gall&Gall. De winkels behelzen in totaal circa 9.200 m². Deze transactie maakt deel uit van een breder verkoopprogramma van DELA Vastgoed.

De verkoper werd commercieel geadviseerd door CBRE, juridisch bijgestaan door Houthoff en technisch bijgestaan door Drees & Sommer. Koper werd commercieel geadviseerd door City Real Estate en bijgestaan door Loyens & Loeff en Sweco.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?