Annexum verhuurt Noordeinde 44-46 in Den Haag aan Dille & Kamille

0

Vanaf 1 januari 2022 is Dille & Kamille de nieuwe huurder van het dubbele winkelpand aan Noordeinde in Den Haag. Het Noordeinde maakt deel uit van het kernwinkelgebied in Den Haag. Na een korte verbouwing van huurder, zal naar verwachting eind februari de nieuwe Dille & Kamille winkel geopend worden.

Het door Annexum verhuurde pand bestaat uit circa 450 m2 op de begane grond en circa 200 m2 kelderruimte en zal de komende jaren in zijn geheel door Dille & Kamille gehuurd worden.

Monumentaal
Het in 1903 in Art Nouveau stijl gebouwde pand aan Noordeinde werd destijds in opdracht van de gebroeders Krul, chocolatiers en banketbakkers van naam in Den Haag, ontworpen door architect L. de Wolf. Hiertoe werden twee bestaande panden grotendeels afgebroken om vervolgens naar inzicht van architect de Wolf, die reeds meerdere winkelpanden in Den Haag ontworpen had, weer opgebouwd te worden. Onlangs is de monumentale gevel nog compleet gerenoveerd.

Adviseurs bij deze transactie
Annexum is bijgestaan door technisch adviseur PVM en architect BFAS.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?