Sagax koopt bedrijfspand aan de Weteringweg 7-9 te Pijnacker door middel van een sale en leaseback

0

Het pand omvat in totaal ca. 2.059 m² bedrijfsruimte, ca. 93 m² entresol, ca. 190 m² showroom, ca. 422 m² kantoorruimte en 20 parkeerplaatsen.

Verkoper, Direct Healthcare Group B.V., is een internationaal opererende onderneming in de zorgsector en is opgericht in 1939. Zij leveren diverse soorten hulpmiddelen om mensen mobieler te maken en de zorg voor mensen te vergemakkelijken. Direct Healthcare Group B.V. zal het verkochte gaan huren en gebruiken ten behoeve van opslag, montage en distributie van deze hulpmiddelen.

Sagax is een vastgoedonderneming met als doelstelling het beleggen in commercieel vastgoed, voornamelijk in het bedrijfsruimte- en industrieel segment en sinds 2016 actief in Nederland. Middels deze aankoop omvat de Nederlandse portefeuille inmiddels ruim 550.000 m² bedrijfsruimte verdeeld over meer dan 110 objecten.

De totale vastgoedportefeuille van Sagax bestaat uit 725 objecten met een vloeroppervlakte van 3.699.000 m² gelegen in Zweden, Finland, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Nederland en Spanje.

AB Sagax (publ) is beursgenoteerd aan de Nasdaq Stockholm, Large Cap.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. uit Rotterdam (Partner in Dynamis) begeleidde de transactie namens de verkoper. Daarnaast werd verkoper juridisch bijgestaan door Houthoff.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?