De Geheime Tuin huurt 225 m² kantoorruimte aan de Monitorweg in Almere

0

Spring Real Estate heeft NSGL Finance begeleid bij de verhuur van kantoorruimte aan de Monitorweg in Almere.

De kantoorruimte gelegen op de begane grond is per 1 januari 2022 verhuurd voor een langjarige huurtermijn aan De Geheime Tuin. De Geheime Tuin heeft tevens ook de beschikking over 6 parkeerplaatsen op het parkeerterrein buiten.

De Geheime Tuin biedt psychologische hulp voor kinderen, jongeren en ouders. Deze organisatie begeleidt gezinnen op weg naar oplossingen met gesprekken, online hulp en psychologisch onderzoek. Per 1 januari 2022 krijgt de Geheime Tuin een additionele vestiging in Almere.

Spring Real Estate heeft collegiaal samengewerkt met Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs tijdens deze overeenkomst.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?