Capital Value Taxaties breidt uit met Ian IJnzen en Jeroen Schulte

0

Het team van Capital Value is onlangs uitgebreid met twee nieuwe taxateurs. Het betreft Jeroen Schulte en Ian IJnzen. Zij zullen de register-taxateurs ondersteunen bij het uitvoeren van met name zorgvastgoedtaxaties.

Jeroen heeft de opleiding Real Estate Studies en Technische Planologie aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond en werkte eerder bij D.O.G. ingenieurs waar hij verantwoordelijk was voor het opnemen en beoordelen van mijnbouwschade in provincie Groningen. Ian heeft een Master in Real Estate Finance en werkte eerder als junior taxateur bij JLL.

Danny La Rose, manager zorgvastgoedtaxaties: “Wij zijn verheugd met de komst van Jeroen en Ian binnen ons team om aan de groeiende vraag naar taxaties te kunnen voldoen. Met name op het gebied van zorgvastgoedtaxaties zien wij de vraag vanuit zorginstellingen en banken enorm toenemen vanwege de gewijzigde regelgeving per 1 juli 2021. Ons team bestaat uit een goede mix van ervaren register-taxateurs en jonge ambitieuze professionals die binnen onze organisatie alle kansen krijgen om door te groeien. We zijn er trots op dat veel van onze junior taxateurs inmiddels uitgegroeid zijn tot register-taxateurs.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?