Arjen Boesveldt Head of Asset Services bij Cushman & Wakefield

0

Cushman & Wakefield heeft Arjen Boesveldt (52) per 1 januari 2022 benoemd tot Head of Asset Services.
Boesveldt is International Partner en blijft naast zijn benoeming ook verantwoordelijk voor de strategie en dienstverlening van de adviseur in de retailsector. Boesveldt is sinds 2010 werkzaam bij Cushman & Wakefield en volgt in zijn nieuwe functie Edward Vis op die besloten heeft een andere invulling te gaan geven aan zijn loopbaan buiten het bedrijf.

Boesveldt wordt in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor de dienstverlening aan meer dan 55 opdrachtgevers en de aansturing van een team van ruim 120 professionals die verantwoordelijk zijn voor het vastgoedmanagement van 800 gebouwen in Nederland.

Boesveldt is als Head of Asset Services primair verantwoordelijk voor het verder vorm en inhoud geven aan de ambitie van de organisatie naar een professional services company in real estate.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?