Martijn Nijland Partner Debt & Structured Finance bij Cushman & Wakefield

0

Martijn Nijland MSc MRE MRICS (47) is per 10 januari 2022 gestart als Partner in het Debt & Structured Finance team van Cushman & Wakefield.
De benoeming is onderdeel van de Europese expansie ambitie van de organisatie.

Nijland is afkomstig van Deloitte waar hij de afgelopen 3,5 jaar verantwoordelijk was voor de Real Estate Debt & Capital Advisory practice. Daarvoor werkte hij 10 jaar bij ING Real Estate Finance, meest recent als Director Commercial Clients. Nijland is al 4 jaar actief als docent bij de MRE-opleiding van de Amsterdam School of Real Estate.

Het internationaal georganiseerde Debt & Structured Finance-team van Cushman & Wakefield staat onder leiding van Maud Visschedijk en telt 10 professionals. De dienstverlening richt zich op het aantrekken van financieringen voor vastgoedbeleggers en -ontwikkelaars en professionele begeleiding in het structureren van complexe financieringsproposities.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?