Taalinstituut koopt kantoorvilla Hengelosestraat 60 Enschede

0

De karakteristieke kantoorvilla ‘Villa Rozendaal’ aan de Hengelosestraat 60 in Enschede is gekocht door Taalswitch. Het pand heeft een totale oppervlakte van circa 425 m² v.v.o.

Het kantoorpand is een gemeentelijk monument en ligt op toplocatie aan een drukke en doorgaande weg in Enschede. ‘Villa Rozendaal’ is op loopafstand gelegen van het centraal station en de binnenstad van Enschede.

De villa is rond 1900 gebouwd in eclectische stijl en is onlangs volledig gerenoveerd en gemoderniseerd met behoud van originele en authentieke elementen.

Taaltrainingen
Het taalinstituut Taalswitch is in 2013 in Enschede opgericht door Hannelore Noort en Ilja Vreeswijk. De onderneming verzorgt trainingen in meerdere talen, zoals Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans. Met de taaltrainingen willen zij de communicatie tussen mensen verbeteren en de kennis over culturele verschillen inzichtelijk maken.

Toplocatie
Taalswitch heeft voor deze kantoorvilla gekozen, omdat zij de uitstraling van het monumentale pand goed bij het bedrijf vinden passen, het aantal vierkante meters is perfect en bovendien is het op een toplocatie in Enschede gelegen.

Masha van der Velde bedrijfsmakelaar Boers & Lem Almelo heeft deze transactie namens de verkoper mogen begeleiden.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?