Maarten Vermeulen nieuwe voorzitter Vastgoed Commissie van CorporatieNL

0

De opgaven op het gebied van bouwen, verduurzamen en onderhoud zijn groot. En de middelen zijn beperkt. Toch willen alle leden van onafhankelijk platform CorporatieNL zorgen voor een fatsoenlijke en beschaafde samenleving met een eigen plek voor iedereen. De nieuwe Vastgoed Commissie van CorporatieNL speelt daarin een cruciale rol. Maarten Vermeulen zal deze nieuwe commissie vanaf 1 januari 2022 leiden.

Het verschil maken
Over zijn motivatie om de commissie te leiden zegt Vermeulen: “Deze commissie heeft het, gegeven haar onafhankelijke positie en samenstelling, in zich om echt verschil te kunnen maken. Zowel bij het creëren van oplossingen als bij de uitvoering daarvan.”

Opdracht Commissie
De Vastgoed Commissie selecteert de belangrijkste trends en ontwikkelingen voor woningcorporaties en informeert de leden van CorporatieNL over de betekenis hiervan voor hun werk. Tevens initieert de commissie nieuwe, creatieve oplossingen voor de belangrijkste vastgoeduitdagingen die blijvend bijdragen aan het beter wonen in Nederland.

Over Vermeulen
Maarten Vermeulen heeft veel ervaring in de vastgoedwereld opgedaan via zijn posities als onder meer algemeen directeur MVGM, commissaris Woonconcept, country lead CBRE, managing director RICS. Hij is auteur van boeken over vastgoedmanagement en is een visionair spreker.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?