Wayland Real Estate verhuurt DC De Burght

0

Wayland Real Estate verhuurt vlak voor het einde van het jaar DC De Burght te Waddinxveen. De huurder neemt vanaf januari 2022 haar intrek in DC De Burght.

Het nieuwe distributiecentrum DC De Burght aan de Piet Stuurmanweg 7 te Waddinxveen is in zijn geheel verhuurd. Hiermee beschikt de huurder over de totale oppervlakte van 25.320 m², bestaande uit ca. 21.620 m² warehouse, ca. 2.340 m² mezzanine en ca. 1.360 m² kantoorruimte. Het huurcontract is aangegaan voor een periode van 15 jaar.

De ontwikkeling van DC De Burght verliep het afgelopen jaar voorspoedig: “In januari werd het vergunningstraject afgerond en zijn we in maart gestart met de bouw. Afgelopen week is DC De Burght opgeleverd en is de 15-jarige huurovereenkomst getekend. Zo zijn wij 2021 goed begonnen en sluiten we hiermee het jaar ook goed af,” aldus Arnaud van der Eijk, directeur Wayland Real Estate.

In het begin van het nieuwe jaar wordt in een gezamenlijk bericht de huurder bekend gemaakt van DC De Burght. Vanwege strategisch oogpunt heeft de huurder besloten hier nog geen bekendheid aan te geven. De komende maanden zal de huurder de nodige aanpassingen aan het gebouw doorvoeren en verwachten zij dat de nieuwe locatie in Q2 2022 operationeel is.

DC De Burght
DC De Burght is een nieuw, modern logistiek warehouse op BusinessPark Vredenburgh te Waddinxveen, dat recent is toegevoegd aan de logistieke hotspot A12 Corridor.
Het warehouse beschikt over van 24 loadingdocks, een vrije hoogte van 10,5 meter, een ESFR-sprinklersysteem, volledig gasloos ontwerp en het dak zal volledig worden ingezet voor zonnepanelen.

Wayland Real Estate
Wayland Real Estate ontwikkelt toekomstbestendig vastgoed. Of het nu gaat om woningen, distributiecentra, zorgcomplexen of business units; tijdens het proces houden we rekening met zowel duurzaamheid als de toekomstige meerwaarde. Wayland Real Estate inventariseert eerst de wensen om vervolgens met de beste oplossingen te komen voor ieder vraagstuk voor vastgoedontwikkeling. Zo zorgt Wayland Real Estate dat gebouw en omgeving perfect bij elkaar passen.

De Mik Bedrijfshuisvestiging adviseerde, in collegiale samenwerking met JLL, Wayland Real Estate tijdens het verhuurproces en de totstandkoming van de huurovereenkomst. De juridische begeleiding bij de transactie is verzorgd door Ploum Advocaten.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?