Tau Engineering B.V. huurt kantoorruimte in de Schouten Toren te Capelle aan den IJssel

0

Recentelijk heeft Tau Engineering B.V. een huurovereenkomst gesloten met betrekking tot 222,5 m² kantoorruimte gelegen op de 7e verdieping van het kantoorgebouw “Schouten Toren” gelegen aan het Rivium Quadrant 81 te Capelle aan den IJssel in combinatie met 5 parkeerplaatsen.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. bracht de transactie tot stand namens verhuurder. Goud Bedrijfshuisvesting B.V. adviseerde huurder Tau Engineering B.V.

In de “Schouten Toren” worden nog diverse moderne volledig gerenoveerde kantoorvloeren aangeboden. De “Schouten Toren” staat op een fantastische herkenbare zichtlocatie in businesspark Capelle Rivium. Iedere verdieping van circa 400 m² v.v.o. heeft 360 graden uitzicht over Rotterdam, de nieuwe Maas en Capelle aan den IJssel.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?