Zuidpoort B.V. verkoopt circa 1.680 m² kantoor- en opslagruimte te Almere

0

Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs heeft in collegiale samenwerking met Spring Real Estate namens Zuidpoort B.V., vertegenwoordigd door mede-eigenaar Berg Vastgoed b.v., de verkoop van de Tunerstraat 2 te Almere begeleid. Het gebouw is voor eigen gebruik verkocht aan GPS Buddy.

GPS-Buddy is pionier op het gebied van Fleet Management en asset tracking systemen. Door voertuigen en werkmaterieel op de juiste manier te verbinden met organisaties en de personen die ze bedienen, wordt het mogelijk alle assets eenvoudig te monitoren, beter te plannen en wordt de communicatie direct.

Het betreft circa 1.375 m² kantoorruimte en 305 m² opslagruimte. Bij het pand horen maar liefst 37 parkeerplaatsen die op eigen terrein liggen. Tot de transportdatum was het gebouw verhuurd aan Sennheiser. Het gebouw is direct na de beëindiging van de huurovereenkomst leeg geleverd aan GPS Buddy.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?