Geva Vastgoed B.V. verhuurd bedrijfs- en kantoorruimte aan RSN Delivery in Amsterdam

0

Spring Real Estate heeft Geva Vastgoed Beheer begeleid bij de verhuur van bedrijfsruimte en kantoorruimte aan de Kollenbergweg 5 te Amsterdam. Het gebouw is gelegen in Amsterdam Zuidoost en betreft een voormalige vestiging van Brinks waarde transport. Geva Vastgoed zal het gehele gebouw ingrijpend renoveren, wat resulteert in uitbreiding. In totaal zal 2700 m² bedrijfsruimte en 301 m² kantoorruimte in Q1-2023 opgeleverd worden.

De nieuwe huurder, RSN Delivery, gaat per 1 november 2022 de werkzaamheden vanuit dit object voortzetten op basis van een langjarige huurtermijn. Tevens zijn er 65 parkeerplaatsen, op eigen terrein, ter beschikking voor RSN Delivery.

RSN Storage B.V. maakt onderdeel uit van de RSN Groep. De RSN Groep is een zeer snel groeiende organisatie op het gebied van last mile delivery en (tijdelijke) opslag. Het bedrijf is momenteel gevestigd aan de Kollenbergweg 56 in afwachting van haar verhuizing naar de Kollenbergweg 5. Hier kan het bedrijf verder groeien richting en tevens een belangrijke stap zetten richting haar wens om op korte termijn Co2 neutraal te kunnen opereren.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?