CRV huurt 4.000 m² kantoor in Landmark Arnhem

0

CRV Holding BV, een coöperatie voor veeverbetering, heeft ten behoeve van haar internationale hoofdkantoor een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor 4.000 m² kantoor in gebouw Landmark Arnhem.

Het gebouw met een oppervlakte van bijna 30.000 m² wordt momenteel volledig verbouwd naar het concept van Landmark Arnhem. Eigenaar van het gebouw Gelrepark B.V., een samenwerking tussen Renschdael Groep en Dutch City Development, realiseert een multi-tenant gebouw met een uitgebreid hospitality-, horeca- en serviceconcept waarin de huurders volledig worden ontzorgd. Een levendige Piazza met centrale receptie, all day bar, state of the art vergadercentrum, restaurant en een professioneel serviceteam staan ter beschikking van de huurders.

CRV zal het gebouw na de verbouwing in de zomer van 2022 betrekken. Samen met huurder NN is het gebouw nu voor bijna 65 % verhuurd. Voor de resterende 11.000 m² is verhuurder momenteel in gesprek met diverse geïnteresseerde partijen.

De verhuurder werd bij de totstandkoming van deze transactie geadviseerd door BMV Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield. De huurder werd geadviseerd door JLL.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?