Unifore verkoopt winkelcentrum Belcour in Zeist aan Meerdervoort

0

Unifore, als fondsmanager van Corio Zeist B.V., heeft het winkelcentrum Belcour in Zeist succesvol verkocht aan een fonds dat gemanaged wordt door Meerdervoort. Het winkelcentrum bestaat uit vijf gebouwen met 41 winkelruimtes. Na een optimalisatie in het afgelopen jaar door Unifore bestaat de huurdersmix uit een combinatie van grote bekende (inter)nationale winkels en lokale winkeliers. Deze combinatie zorgt voor een gevarieerd aanbod in het gebied.

Het winkelcentrum ligt aan het Emmaplein in Zeist en is ontwikkeld in de jaren ’90. Op de begane grond zijn winkels gevestigd met daarboven woningen. Het Emmaplein bestaat uit 8.661 m² winkeloppervlakte verspreid over 41 winkelruimtes. Dit plein is onderdeel van het kernwinkelgebied van Zeist. Corio Zeist B.V. heeft het afgelopen jaar verschillende optimalisaties doorgevoerd en Meerdervoort heeft de intentie om het winkelgebied verder te optimaliseren en aan te sluiten bij de huidige behoeften van consumenten.

De verkoper werd commercieel begeleid door Colliers en juridische door DLA. De koper werd juridisch begeleid door Van Benthem & Keulen.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?