European Residential REIT koopt woningportefeuille OCTO

0

Het Canadese European Residential REIT, heeft een woningportefeuille voor 36,3 miljoen euro gekocht. De verkoper Syntrus Achmea Real Estate & Finance, een investment manager, heeft opgetreden namens een van haar klanten.

De woningportefeuille heeft een landelijke spreiding over acht plaatsen in Nederland: Leiderdorp, Voorhout, Amersfoort, Middelburg, Boskoop, Wierden en Vlijmen. Het gaat om totaal 137 woningen, waarvan 121 eengezinswoningen en zestien meergezinswoningen. Ook onderdeel van deze portefeuille zijn dertien garageboxen. De bouwjaren van de woningen variëren van 1969 tot 1986.

Syntrus Achmea werd commercieel begeleid door Colliers en juridisch begeleid door Core Notariaat. Koper werd begeleid door Loyens en Loeff.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?