Wij zijn JONG verhuist naar kantorencomplex De Beemd in Eindhoven

0

Jeugdontwikkelingsorganisatie Wij zijn JONG verhuist in het tweede kwartaal van 2022 naar het kantorencomplex De Beemd aan de Beemdstraat 1 in Eindhoven. De organisatie heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ongeveer 2.500 vierkante meter kantoorruimte.

Na de renovatie, verduurzaming en herinrichting zal het nieuwe hoofdkantoor straks ruimte bieden aan ongeveer 160 werknemers. Met de komst van Wij zijn JONG is het complex van ongeveer 6.680 vierkante meter volledig verhuurd. De verhuurder is Metropolis Vastgoed, een private vastgoedbelegger.

Wij zijn JONG: “De grootste vooruitgang is de betere verbinding tussen onze divisies. Het nieuwe kantoor wordt veel meer een ontmoetingsplek voor iedereen binnen Wij zijn JONG. Met meer werk- en overlegplekken, een opleidingscentrum voor Edux plus onderzoeksfaciliteiten voor KluppluZ. Ook voldoet het gebouw na de verbouwing aan onze wensen op het gebied van daglicht, akoestiek en klimaat.”

Directeur Jochem Reijers van Metropolis Vastgoed: “Wij zijn verheugd Wij zijn JONG te mogen verwelkomen in De Beemd. Het kantorencomplex is één jaar geleden door ons verworven met als doelstelling om duurzame en aangename huisvesting te bieden aan organisaties op deze strategische locatie. Wij kijken er dan ook naar uit om voor Wij zijn JONG dé werkplek te bieden van waaruit zij hun werk voor de regio kunnen voortzetten.”

Het kantorencomplex De Beemd maakt deel uit van De Hurk. Dit is het grootste bedrijventerrein van Eindhoven waar meer dan 300 organisaties gehuisvest zijn, waaronder VDL en Copaco. De Beemd ligt op een strategische locatie aan de belangrijke verbindingsweg tussen het centrum van Eindhoven en het snelwegennet A2/N2.

Vastgoedadviseur Colliers heeft samen met asset manager Profinn verhuurder Metropolis Vastgoed geadviseerd bij deze transactie. Wij zijn JONG is begeleid door Cushman & Wakefield.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?