Jarch Ordelman en Anoek Praas naar Green Real Estate

0

Green Real Estate maakt vandaag bekend dat Jarch Ordelman (40) en Anoek Praas (50) respectievelijk per 1 januari en 1 februari 2022 in dienst treden bij de investeerder, ontwikkelaar en manager van commercieel vastgoed.

Jarch Ordelman is benoemd tot Manager Retail binnen het Asset Management team. Dit team vertaalt de langetermijnstrategie van het bedrijf naar continue optimalisatie van de vastgoedportefeuille. Het Asset Management team is georganiseerd rondom de sectoren waarin het bedrijf actief is – wonen, werken en winkelen – en werkt per sector met ervaren specialisten aan het portefeuillebeheer op strategisch niveau. Dit betekent dat binnen dit team de specifieke verantwoordelijkheid is belegd om scenario’s en kennis te ontwikkelen voor een toekomstbestendige en vooral flexibele vastgoedportefeuille.

Ordelman heeft ruim 15 jaar ervaring met het managen van omvangrijke winkelvastgoed-portefeuilles voor nationale en internationale retailers zoals Lidl, Kruidvat, ICI Paris XL, Trekpleister en Specsavers. Ordelman is afkomstig van ANWB waar hij de afgelopen twee jaar werkte als Real Estate Manager.

Anoek Praas treedt per 1 februari 2022 in dienst als Commercieel Manager Retail in het Property Management team van Green. Praas is afkomstig van Van Wijnen Vastgoedbeheer als Business Unit Directeur. Daarvoor werkte zij 18 jaar in het Property Management team van Cushman & Wakefield (voormalig DTZ Zadelhoff Property Management). Meest recent was zij daar als Director verantwoordelijk voor de commerciële, technisch facilitaire en administratieve vastgoedmanagement-activiteiten van het Retail Services team.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?