Chinese retailer Ochama huurt circa 578 m² bedrijfsruimte in Utrecht

0

Spring Real Estate heeft de Chinese retailer Ochama geadviseerd bij de aanhuur van circa 578 m² winkelruimte aan de Hammarskjoldhof 54 in Utrecht.

Ochama is onderdeel van het Chinese JD.com, de derde grootste internetreus van de wereld. De retailer koos voor Nederland als lanceringsland in Europa door de verstedelijking en de haven van Rotterdam. In November 2021 opende de eerste testlocatie van Ochama al haar deuren in Leiden. In totaal worden er vier robottechnologie-gedreven ‘Pickup Shops’ in Nederland geopend: naast Leiden en Utrecht zal de retailer zich ook vestigen in Rotterdam en Amsterdam. Daarnaast zijn er plannen voor een nieuw distributiecentrum.

Ochama heeft mede voor het pand aan de Hammarskjoldhof 54 in Utrecht gekozen vanwege de goede bereikbaarheid, de centrale ligging en de ruimte parkeermogelijkheden.

Bij Ochama kunnen klanten terecht voor zowel food als non-food. Daarbij gaat het voornamelijk om A-merken van onder meer Unilever, Procter&Gamble en Douwe Egberts. Ochama streeft er hiermee naar om “online winkelen in Europa eenvoudiger, gebruiksvriendelijker en sneller te maken”, aldus de Chinese retailer.

Klanten kunnen via click and pick hun online bestelde boodschappen of non-food artikelen ophalen bij de dichtstbijzijnde Pickup Shop. Tevens is er ook de mogelijkheid om spullen aan huis te laten bezorgen.

De verhuurder werd geadviseerd door Molenbeek Makelaars uit Utrecht.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?