Castleforge koopt vijf kantoorpanden aan de Koninginnegracht in Den Haag

0

Circle Real Estate heeft Castleforge, een in Londen gevestigde vastgoedbelegger, geadviseerd bij de aankoop van verzamelkantoorgebouwen aan de historische Koninginnegracht 10, 12, 12b-13, 14 en 23 in Den Haag. De panden zijn reeds verhuurd en zullen de aankomende vijf jaar een grondige verbouwing ondergaan. In twee van de panden zullen de flexibele kantoren van kantooraanbieder Clockwise, een merk van Castleforge, zich vestigen. Deze transactie tekent de eerste belegging van Castleforge in Nederland.

De toonaangevende particuliere vastgoedbelegger Castleforge is in 2010 in het Verenigd Koninkrijk opgericht en belegt in vastgoed in secundaire Europese steden. Deze recente aankopen in Nederland maken onderdeel uit van de algemene Europese expansiestrategie van Castleforge. Castleforge heeft recent Circle Real Estate uitgekozen als asset manager voor al haar investeringen in Nederland en zal de aankomende 18 maanden meer aankopen bekendmaken in Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven.

Kees Besseling, managing partner van Circle Real Estate, zegt over de transactie: “We zijn erg blij Castleforge te mogen ondersteunen bij zijn allereerste investering in Nederland. Veel primaire en secundaire steden in Nederland, zoals Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven, zijn snelgroeiende broedplaatsen voor ondernemerschap en investeringen zoals die van Castleforge zijn essentieel om deze groei te ondersteunen. We kijken ernaar uit
Castleforge te blijven ondersteunen bij verdere uitbreidingen naar andere steden in Nederland.”

Over Clockwise
Clockwise is een flexibele en hoogwaardige aanbieder van kantoorruimte op belangrijke zakenlocaties in heel Europa. Het aanbod van Clockwise omvat onder meer moderne privé kantoren, gedeelde werkruimten en vergaderruimten met flexibele abonnementen.

Dentons Europe heeft juridisch geadviseerd en Nivab Vastgoed Advies heeft technisch geadviseerd.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?