Picnic komt naar Maastricht

0

Vanaf nu is ook mogelijk om boodschappen aan huis te laten bezorgen in Maastricht via de online supermarkt Picnic. Hiervoor heeft Picnic een hub geopend op het Maastrichtse bedrijventerrein Withuisveld.

Vanuit deze bedrijfsruimte van bijna 2.000 m² zullen de welbekende elektrische voertuigen van Picnic gaan verschijnen in het straatbeeld van Maastricht.

Picnic startte in september 2015 in Amersfoort en heeft inmiddels 650.000 klanten in ruim 125 Nederlandse plaatsen die hun boodschappen thuisbezorgd krijgen met een van de ruim duizend elektrische bezorgwagentjes.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhurende partij. Picnic werd bij de totstandkoming van deze transactie begeleid door de vastgoedadviseurs van Cushman & Wakefield.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?