CityLink koopt bedrijfscomplex gelegen aan het IABC 5176 te Breda van Westpoort Vastgoed

0

CityLink heeft onlangs het verhuurde bedrijfscomplex gelegen aan het IABC 5176 te Breda gekocht van Westpoort Vastgoed. Het object bestaat uit circa 5.006 m² bedrijfs-en kantoorruimte.

Westpoort Vastgoed
Westpoort Vastgoed is belegger, ontwikkelaar en beheerder van een commerciële vastgoedportefeuille bestaande uit kantoren, winkels, bedrijfsruimten en grootschalige retail locaties zoals woonboulevards.

HighBrook Investors
HighBrook Investors (2010) is een private equity belegger met een focus op value-add vastgoed in Noord-Amerika en Europa. HighBrook Investors richt zich op het verwerven van vastgoed en actief management om zo waarde te kunnen toevoegen.

Proptimize
Proptimize (2012) is een onafhankelijke vastgoedonderneming, actief als ontwikkelaar van logistiek vastgoed en biedt daarnaast aan een selecte groep van (inter)nationale investeringspartners een ‘full service’ asset management platform op het gebied van logistiek, last mile en kantoren.

Door het bundelen van lokale kennis en expertise en met de ervaring op het gebied van het bouwen van vastgoedportfolio’s, vormen HighBrook en Proptimize een uitstekend partnerschap om CityLink tot een succes te maken.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. adviseerde koper bij deze transactie.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?