CityLink breidt portfolio uit met bedrijfsruimte in Ede

0

HighBrook Investors en Proptimize hebben voor de CityLink portfolio een bedrijfsgebouw gekocht aan de Galvanistraat 119 en Celsiusstraat 18 in Ede. Het gebouw is bestaat uit 14.228 m² kantoor-, en bedrijfsruimte.

Het gebouw ligt op bedrijventerrein Heestereng waar verschillende kantoren, showrooms en bedrijfsruimtes zijn gevestigd. Het terrein ligt naast de A12 en A30 en heeft daardoor een uitstekende bereikbaarheid. Het gebouw is volledig verhuurd aan Iddink Group. Dit is een innovatieve organisatie in de educatieve dienstverlening, gericht op Nederland, België en Spanje.

‘Deze acquisitie past perfect binnen de strategie van CityLink. Ze hebben de focus op logistieke en light-industrial assets op goed bereikbare plekken in Nederland dichtbij dichtbevolkte gebieden,’’ Zegt Roderick Kuitert, Associate Director. ‘’We hebben deze transactie binnen korte tijd gerealiseerd. Het tekort aan geschikte bedrijfsruimtes en de snelle groei vanuit gebruikers zorgt voor een goede investering.’’

HighBrook Investors en Proptimize werden tijdens de aankoop begeleid door Colliers. Verkoper is een particuliere belegger, bijgestaan door ActiVast Bedrijfshuisvesting.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?