WoodWing verhuist naar nieuw kantoor in Amsterdam

0

WoodWing gaat begin volgend jaar verhuizen naar de Kingsfordweg 151, Teleport Tower, in Amsterdam Sloterdijk. Zij huren een ruimte van 719 vierkante meter op de tiende verdieping. Het kantoor heeft energielabel A en heeft een BREEAM Very Good certificaat.

Huurder WoodWing levert wereldwijd diverse software-oplossingen aan uitgevers, agencies en brands. De verhuizing naar het nieuwe pand is onderdeel van Woodwing’s ambitieuze groeidoelstellingen. De keuze voor Teleport Tower was onder andere gebaseerd op de centrale ligging en goede bereikbaarheid. Daarnaast heeft dit kantoor uitstekende interne faciliteiten waaronder een restaurant, koffiebar en meeting center. De verhuurder van het gebouw heeft het pand verduurzaamd en gemoderniseerd.

Colliers adviseerde samen met Spring Real Estate en CBRE CK Capital Partners, de investment manager van Teleport Tower. WoodWing is bijgestaan door Fris Bedrijfsmakelaars.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?