SRE Vastgoedgroep koopt overige deel van de Marikenstraat in Nijmegen

0

De volledige Marikenstraat in Nijmegen is nu eigendom van SRE Vastgoedgroep. In de zomer van 2020 was al het eerste deel van de straat aangekocht. Per 16 december zijn ook de appartementsindexen 2,3 en 4 gekocht door de belegger.

De Marikenstraat ligt parallel aan de Broerstraat, de winkelstraat van Nijmegen. De winkelstraat is verdeeld over twee verdiepingen. Er is een gevarieerd winkelaanbod en er zijn ook restaurantjes te vinden.

SRE Vastgoedgroep is een belegger van commercieel vastgoed. Voornamelijk in Midden- en Oost-Nederland. Colliers adviseerde SRE Vastgoedgroep al eerder in 2019 bij de aankoop van de Catharinastraat in Doetinchem en in 2020 bij de aankoop van het eerste deel van de Marikenstraat.

‘’Wij zijn heel trots om met deze aankoop de rest van de Marikenstraat in eigendom te verwerven’’, vertelt Peter Steverink, Directeur SRE Vastgoedgroep. ‘’Met veel passie en energie gaat SRE Vastgoedgroep verder aan de slag om de Marikenstraat de leukste winkelstraat in hartje Nijmegen te houden!’’.

Colliers adviseerde ook deze keer SRE Vastgoedgroep. Namens haar opdrachtgevers werd Syntrus Achmea geadviseerd door Core Notariaat en Brickstone.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?