FD Business en PropertyEuro gaan samenwerking aan

0

FD Business, de b2b-divisie van de FD Mediagroep, is een joint venture aangegaan met de Europese vastgoeduitgever PropertyEuro.

“Het past in onze strategie om professionals in het financieel-economische domein te bedienen met need-to-know informatie, niet alleen in Nederland maar in toenemende mate ook Europabreed. Wij hebben met PropertyEuro een toonaangevende uitgever gevonden in de markt van vastgoed en vastgoedbeleggers die goed aansluit bij onze ambities,” zegt Jeroen van Dijk, financieel directeur van FDMG.

“Wij zien PropertyEuro met titels zoals PropertyNL in Nederland en PropertyEU in Europa als een belangrijke aanvulling op ons portfolio van Pensioen Pro, Impact Investor, De Jurist, ESB en Energeia,” aldus Mariska van der Westen, directeur van FD Business.

Directeur-hoofdredacteur van PropertyEuro, Wabe van Enk: “Ik ben blij met de stap die we met FD Business kunnen maken. Daardoor kan Property financieel en strategisch het doel realiseren een toonaangevend Europees informatiebedrijf te zijn voor vastgoedprofessionals en -beleggers. Wij zijn ervan overtuigd dat we met de joint venture deze belangrijke markt nog beter kunnen bedienen.”

Over FD Business
FD Business is de uitgeverij van gerenommeerde vakpublicaties voor de energiesector (Energeia), juridische sector (de Jurist), economie (ESB), pensioen- en beleggingssector (Pensioen Pro) en impactbeleggen (Impact Investor). FD Business is onderdeel van de FD Mediagroep.

Over PropertyEuro
PropertyEuro richt zich met het Nederlandstalige PropertyNL en het Engelstalige PropertyEU met digitale (research)producten, magazines en events op overheden, projectontwikkelaars, beleggers en vastgoedadviseurs.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?