ACtronics koopt kantoorpand van 2.150 m² in Almelo

0

Auto-elektronica bedrijf ACtronics heeft het kantoorpand aan Twentepoort Oost 1A in Almelo gekocht. Het pand heeft een totale oppervlakte van circa 2.150 m².

Het representatieve kantoorpand, met parkeergelegenheid op eigen terrein, heeft niet lang te koop gestaan. Binnen veertien dagen was het pand verkocht!

Locatie en bereikbaarheid
Het kantoorgebouw op bedrijventerrein Twentepoort Oost is gelegen op een goede zichtlocatie aan de Kleine Bunder, dichtbij de op- en afritten van de A35.

Specialist in auto-elektronica
Het bedrijf ACtronics is gespecialiseerd in de revisie van elektronische auto-onderdelen. Inmiddels timmeren ze sinds 2005 met succes aan de weg en zijn ze Europees marktleider. Met meerdere vestigingen verspreid over Europa en een internationaal customer service team bieden zij hun klanten snel een passende revisie-oplossing.

Extra kantoorruimte
De onderneming groeit dusdanig dat zij extra kantoorruimte nodig hebben om uit te breiden. ACtronics is op het moment aan de overkant gevestigd, aan de Bornerbroeksestraat 459F. De aankoop van dit kantoorpand was de perfecte oplossing voor het ruimtegebrek en de deal was dan ook snel gesloten! Het deel dat ACtronics zelf niet gebruikt, wordt verhuurd.

Victor Huiskamp van bedrijfsmakelaar Boers & Lem Almelo heeft deze transactie namens de verkoper mogen begeleiden.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?