Profuomo opent brandstore in Maastricht

0

Het bekende Nederlandse herenmodemerk Profuomo opent binnenkort hun 4e brandstore in Nederland, en wel in Maastricht! Na een uitvoerige verbouwing neemt Profuomo zijn intrek aan de Maastrichter Brugstraat 13 in Maastricht.

Profuomo staat voor timeless comfort: eigentijdse mannenmode gemaakt vanuit een duurzame gedachte. Het modemerk is via vele kanalen verkrijgbaar, waaronder ook enkele hoogwaardige brandstores.

De Maastrichter Brugstraat is een van de belangrijkste winkelstraten in het kernwinkelgebied van Maastricht en wordt gekenmerkt door diverse vestigingen van internationale retailers zoals de Bijenkorf, Denham, Fabienne Chapot, Nespresso, Tommy Hilfiger en River Woods.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhurende partij. Profuomo werd bij de totstandkoming van deze transactie op exclusieve basis begeleid door Brickstone Retail.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?