Vivo Energy en Staffyou nemen intrek in Maastoren

0

Het multi-tenant gebouw de Maastoren in Rotterdam is met 165 meter het hoogste kantoorgebouw in Nederland. Vivo Energy Supply B.V. heeft voor de uitbreiding naar Rotterdam voor de Maastoren gekozen en Staffyou verruilt Kralingen voor de Kop van Zuid. Het kantoorgebouw bestaat uit een laag-en hoogbouw gedeelte en telt 44 verdiepingen. Op de 33ste verdieping zal Staffyou, een data-gedreven platform voor uitzendkrachten en freelancers kantoor houden. Vivo Energy huurt voor de komende 5 jaar 255 m² kantoorruimte op de 42ste verdieping van dit markante gebouw.

De Maastoren biedt hoogbouw met eigen ingang en heeft een goede kantoorindeling met geweldig uitzicht, redenen voor Staffyou en Vivo Energy om voor deze locatie te kiezen. Onlangs is de begane grond met receptie, koffiebar en flex-werkplekken volledig gerenoveerd. Verder bevindt zich in het gebouw een restaurant en een fitnessruimte.

CBRE adviseerde verhuurder MT PropCo B.V. of Cornerstreet Capital in deze transacties.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?