Nearfield Instruments huurt 1.630 m² kantoor/bedrijfsruimte in Rotterdam

0

De hightech onderneming Nearfield Instruments is onlangs een langjarige huurovereenkomst aangegaan betreffende het kantoorgebouw gelegen aan de Vareseweg 53-59 te Rotterdam. Nearfield Instruments huurt ca. 1630 m2 kantoor-/bedrijfsruimte alsmede 34 parkeerplaatsen en neemt daarmee het gehele gebouw in gebruik. De Vareseweg is gelegen op bedrijventerrein Noord-West, nabij Rotterdam – The Hague Airport.

Nearfield Instruments zal het gebouw in gebruik nemen als uitbreidingslocatie in aanvulling op het nabij gelegen hoofdkantoor. Met deze tweede locatie kan Nearfield Instruments voorzien in de snelle groei van haar bedrijf dat actief is in het ontwikkelen en produceren van metrologiesystemen voor de halfgeleiderindustrie.

Bij de totstandkoming van deze transactie werd verhuurder Maatschap Jazmin geadviseerd en begeleid door BRiQ Real Estate. Nearfield instruments werd bij deze transactie geadviseerd en begeleid door Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?