Nieuwgeluk Real Estate verwerft twee retail objecten in Den Haag

0

Nieuwgeluk Real Estate heeft twee winkelpanden aangekocht in het centrum van Den Haag. Beide winkels zijn momenteel volledig verhuurd aan Lush en Hunkemöller.

De panden zijn gelegen aan de Spuistraat 3-5 grenzend aan de zogeheten Weversplaats, het kruispunt van de Vlamingstraat, Wagenstraat, Venestraat en Spuistraat en dus het hart van de binnenstad van Den Haag. Bekende andere retailers in deze omgeving zijn H&M, Zara en Uniqlo..

Tezamen hebben de aangekochte panden een oppervlakte van ruim 1100 m².

Nieuwgeluk werd bij deze transactie geadviseerd door JLL. Verkoper werd bijgestaan door McDevitt.

Over Nieuwgeluk Real Estate
Nieuwgeluk Real Estate – onderdeel van Nieuwgeluk Group – is een ondernemende Nederlandse family office uit Hilversum, die investeert in direct en indirect vastgoed met focus op retail en woningen. Naast Real Estate is Nieuwgeluk actief in een breed scala investeringscategorieën die zijn onderverdeeld in Investments en Retail.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?