Sintecs verhuist naar bedrijfspand Amarilstraat 10-14 in Hengelo

0

Sintecs verhuist in april volgend jaar naar een bedrijfsruimte met kantoren aan de Amarilstraat 10-14 in Hengelo. De nieuwe werkplek van het bedrijf heeft een totale oppervlakte van circa 2.120 m².

Toplocatie
Het bedrijfspand ligt op absolute zichtlocatie vanaf de Diamantstraat op Bedrijventerrein Twentekanaal in Hengelo. Dichtbij de op- en afritten van de A35 in Hengelo-Zuid.

Nieuw aangezicht
Het pand heeft sinds mei dit jaar een nieuwe eigenaar, Roeloffzen Vastgoed, die het gebouw aan de buitenzijde compleet gaat restylen en moderniseren. De binnenzijde zal in samenspraak en naar wens van de nieuwe huurder(s) worden verbouwd.

Uitbreiding
Sintecs is in 2000 opgericht door Hans Klos in Hengelo. De bedrijfsnaam Sintecs staat voor Signal Integrity Consultancy Services, naar de expertise van de oprichter. Sinds de oprichting is het bedrijf gegroeid naar meer dan 50 medewerkers en in de loop der jaren is ook het aantal expertisegebieden uitgebreid. Daardoor is het bedrijf in 2018 al naar een nieuwe locatie verhuisd. Maar door aanhoudende groei was Sintecs opzoek naar een nieuw bedrijfspand waar ze hun werkzaamheden verder kunnen uitbreiden. Die ruimte hebben zij gevonden aan de Amarilstraat 10-14 in Hengelo.

Producent elektronica
Sintecs helpt bedrijven met het ontwerpen van complexe elektronica. Het wordt steeds moeilijker om goed werkende en betrouwbare elektronica te ontwerpen. Een eerste prototype werkt vaak slechts gedeeltelijk, op lage snelheid of niet onder alle omstandigheden. Sintecs is gespecialiseerd om hun klanten te ondersteunen met het ontwerpen van goed werkende elektronica.

Nog bedrijfsruimte beschikbaar
Zie jij jouw bedrijf ook wel zitten in dit prachtige bedrijfscomplex op een toplocatie? Dat komt goed uit! Er is nog kantoorruimte (ca. 400 m²) met bedrijfsruimte (ca. 223 m²) op Amarilstraat 6 beschikbaar.

Bart Wientjes van Boers & Lem Enschede heeft deze transactie namens de verhuurder begeleidt.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?