Per 1 januari 2022 gaan Woningbouwstichting Samenwerking en QuaWonen samen verder

0

Woningbouwstichting “Samenwerking” in Ouderkerk aan den IJssel en QuaWonen in Bergambacht gaan per 1 januari 2022 fuseren. QuaWonen wordt daarmee de nieuwe verhuurder van de huurders van WBSS. Dinsdag 7 december is de fusieovereenkomst getekend.

Petra van den Berk, interim directeur-bestuurder WBSS: “Bij deze fusie is het geheel meer dan de som der delen. Wij zien QuaWonen als een professionele corporatie met oog voor lokale belangen en van huurders. De bewoners winnen het meest met deze fusie want ze krijgen een slagvaardige corporatie met hart voor de zaak en oog voor de mensen.”

Directeur-bestuurder Dennis Gerlof van QuaWonen: “Ik ben blij dat de fusie gelukt is. De voorbereidingen zijn in goede harmonie verlopen en we zijn blij met de steun van de lokale huurdersorganisatie. QuaWonen is een financieel gezonde, toekomstgerichte organisatie. Het is mooi om de 264 huishoudens in Ouderkerk te mogen verwelkomen.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?