Shell en Annexum bouwen 120 snellaadplaatsen bij 30 supermarkten

0

Snel je elektrische auto laden tijdens het winkelen; klantgemak.

Shell en Annexum gaan 120 Shell Recharge snellaadplaatsen bij 30 supermarkten bouwen in Nederland. Klanten met een elektrisch voertuig genieten hiermee van het gemak om op te laden op een bestemming waar ze geregeld komen, zoals bijvoorbeeld tijdens het doen van de wekelijkse boodschappen. De stroom die uit de laadpalen komt is 100 procent groen en van Nederlandse bodem.

Snelladers buiten de eigen tankstations, dat nadrukkelijk inzet op partnerships, is een groeiend segment voor Shell Recharge in Nederland en daarmee wil Shell het elektrisch autorijden nog toegankelijker maken.

‘Voor Annexum is de samenwerking een mooie kans om een belangrijke en relevante faciliteit toe te voegen aan de supermarktlocaties. Daarnaast draagt dit bij aan onze eigen duurzaamheidsambities’, aldus Sebastiaan Andringa, assetmanager winkels verantwoordelijk voor duurzaamheid binnen Annexum.

De eerste laadpalen worden geplaatst in 2022 en naar verwachting zijn alle snellaadplaatsen bij 30 supermarkten uitgerold tegen het einde van 2023. Beide partijen hebben de ambitie om de samenwerking in de toekomst nog verder uit te breiden.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?