Portefeuille in winkelcentrum ‘’De Klop’’ verkocht aan één van de besloten fondsen van Meerdervoort

0

Spring Real Estate adviseert bij de verkoop van dertien verhuurde winkelruimten in wijkwinkelcentrum ‘De Klop’ in Utrecht (Overvecht). De koper is één van de besloten fondsen van Meerdervoort. Het winkelcentrum heeft een functie als lokaal boodschappencentrum met een sterke focus op food en dagelijkse behoeften. Huurders zijn onder meer een supermarkt, bakker, kapsalon, restaurant en een huisartsenpraktijk.

Het betreft een object met een bezettingsgraad van maar liefst 100%. Het winkelcentrum beschikt over 1.925 m² met ruime parkeergelegenheid. Het winkelcentrum is ideaal te bereiken met zowel de auto als openbaar vervoer en ligt op een mooie afstand van Utrecht.

De koper werd juridisch geadviseerd door Van Benthem en Keulen.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?