CBRE Investment Management verkoopt drie winkelunits in Diezerstraat Zwolle

0

De winkelunits zijn gelegen aan de Diezerstraat (nummers 4,20 en 22) en zijn verkocht aan particulier belegger Bulten Vastgoed. De Diezerstraat is de hoofdwinkelstraat van Zwolle en tevens een van de oudste straten van Nederland. Prominente retailers in de winkelstraat zijn onder andere H&M, Zara, Rituals, en HEMA.

Bij de verkoop van de winkelunits in Zwolle worden de verkoopopbrengsten geherinvesteerd in versterking en herpositionering van de portefeuille, waaronder de grootschalige herontwikkeling van de Amsterdamse Poort. Dit maakt onderdeel uit van de strategie van het CBRE Retail Fund welke is gericht op investeren in duurzame en schaalbare investeringen met een mix aan functies in levendige binnensteden en binnenstedelijke wijkwinkelcentra in de grote steden.

KroesePaternotte heeft CBRE Investment Management commercieel begeleid bij de verkoop. Bulten Vastgoed is in deze transactie juridisch geadviseerd door TRIP Advocaten en Notarissen.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?