PingProperties contracteert Aan de Stegge Twello voor realisatie 21.000 m² nieuwbouw op de Dutch Tech Campus

0

PingProperties start samen met aannemer Aan de Stegge Twello in maart 2022 met de realisatie van circa 21.000 m² logistieke bedrijfsruimte en kantoorruimte op de Dutch Tech Campus in Zoetermeer. ABN AMRO financiert het object aan de Werner von Siemensstraat 49 te Zoetermeer. De nieuwbouw bedrijfsruimte zal naar verwachting in het vierde kwartaal van 2022 worden opgeleverd aan de huurders Lamboo Medical, circa 15.500 m², en Siemens, circa 5.500 m².

PingProperties kocht de Dutch Tech Campus aan de Werner von Siemensstraat in Zoetermeer in 2015. Het voormalig Siemensterrein van 13 hectare is inmiddels herontwikkeld tot een levendige campus met een eigen identiteit en een consistente huurbezetting. Dutch Tech Campus omvat, inclusief de geplande uitbreiding, circa 70.000 m² vastgoed verdeeld over 11 gebouwen. Het is de thuisbasis voor gerenommeerde technologiebedrijven als Siemens, Yunex Traffic, Topcon Europe Positioning, Reconext, Lamboo Medical, Atos Medical en WS Audiology.

Ontwikkeling Dutch Tech Campus
Het object kwalificeert als een van de beste bedrijfsgebouwen aan de A12, mede door haar ligging naast het station en direct aan de A12. Dit wordt kracht bijgezet door de hoogwaardige technische specificaties en hoge duurzaamheidsambities. De komst van Lamboo Medical en nieuwe divisies van Siemens zetten kracht bij de ambitie van PingProperties in het realiseren van een duurzame, toekomstbestendige campus voor bedrijven gericht op smart mobility, ICT en health care. Eerder dit jaar is de nieuwe bedrijfsruimte voor Topcon Europe Positioning opgeleverd, alsmede de nieuwe kantoorruimte voor Siemens Mobility en Yunex Traffic.

Over Dutch Tech Campus en Dutch Innovation Park
Dutch Tech Campus is een thuisbasis voor nationale en internationale bedrijven op het gebied van slimme technologie, ICT en logistiek. Dutch Tech Campus is onderdeel van het Dutch Innovation Park te Zoetermeer, dé plek in de Randstad voor toegepaste innovaties op het gebied van cyber security, big data, smart mobility en e-health care. In het Dutch Innovation Park delen ICT-bedrijven en ruim 2.000 ICT-studenten kennis, door de synergie ontstaan innovaties en new business.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?