LX Pantos huurt 830 m² kantoorruimte in gebouw Orion Campus in Hoofddorp

0

Spring Real Estate heeft Nexus Real Estate geadviseerd bij het sluiten van een nieuwe huurovereenkomst met LX Pantos ten aanzien van ca. 830 m² kantoorruimte op de Orion Campus, Central building, aan de Siriusdreef in Hoofddorp. Met deze huurovereenkomst verwelkomt Nexus een van haar eerste huurders in dit recent volledig gerenoveerde gebouw in Hoofddorp.

Deze voormalige kantoor- en pakketsorteerlocatie van PostNL is de afgelopen maanden volledig gerenoveerd tot een hoogwaardige multifunctionele kantoorlocatie. Nexus heeft hierbij ingezet op een hoge kwaliteit kantoorruimte en klimaatbeheersing, in combinatie met diverse faciliteiten in de algemene ruimte. Orion Campus heeft in totaal 11.200 m² v.v.o. aan kantooroppervlak, verdeeld over drie losse gebouwen (East, West & Central). De campus biedt haar gebruikers een volledig ingericht conference centre met diverse vergaderzalen en een bar, gym en koffiebar/restaurant Catch met een lounge terras. Daarnaast heeft Orion Campus op de begane grond een business centre.

LX Pantos is een logistiek bedrijf opgericht in de jaren ’70. LX Pantos streeft ernaar waarde voor de klant te creëren op diverse logistieke gebieden, zoals projectlading, breakbulk, algemene vracht, consolidatie, deur-tot-deurservice, containervracht, douanevervoer, inklaring, levering, opslag en advies, via zijn wereldwijde netwerken die erop gericht zijn de logistieke kosten van de klant te verlagen en eersteklas diensten te verlenen, alsmede via zijn netwerksystemen die de belangrijkste havens en luchthavens wereldwijd met elkaar verbinden. Met de vestiging van LX Pantos op de Orion Campus verwelkomt Nexus een van de eerste huurders in het gebouw.

Voor de verhuur resteert nog ca. 7.900 m² kantoorruimte in Central- en West building.

Gebouw Orion Campus maakt onderdeel uit van een grotere vastgoed portefeuille die sinds 2019 in beheer is bij Nexus Real Estate.

Bron.

Share.

Comments are closed.