Twee verhuurtransacties in de “Gemini Toren” te Capelle aan den IJssel

0

Rivium Quadrant B.V. heeft onlangs 2 huurovereenkomsten gesloten met X2O en Computer Lease Nederland voor de huur van kantoorruimte met parkeerplaatsen in het kantoorgebouw “Gemini Toren”, het betreft 2 halve etages, totaal circa 429 m² gelegen op de 11e en 14e verdieping, plaatselijk bekend: Rivium Quadrant 141-181 te Capelle aan den IJssel.

Gebouw Gemini Toren staat op een prominente plek en fantastische zichtlocatie in businesspark Capelle Rivium. Iedere verdieping heeft 360 graden uitzicht over Rotterdam en Capelle. De verdiepingen hebben een hoogwaardig gerenoveerd opleverniveau. Momenteel wordt tevens de begane grond met lounge en koffiebar nieuw gerenoveerd.

De nieuwe huurders X2O (ca 225 m²) alsmede Computer Lease Nederland B.V. (ca. 204 m²) huren beide een halve etage.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V., adviseerde verhuurder bij deze transacties. In de “Gemini Toren” wordt nog gerenoveerde kantoorruimte variërend van ca. 200 m² tot aansluitend ca. 1.290 m² aangeboden.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?