NSI verhuist hoofdkantoor naar Centerpoint II in Amsterdam

0

NSI N.V. verhuist aankomende maandag 6 december zijn hoofdkantoor van Hoofddorp naar Amsterdam. Het nieuwe hoofdkantoor is gelegen in Centerpoint II in Amsterdam Zuidoost. Dit kantoorgebouw is eigendom van NSI.

Het nieuwe hoofdkantoor is met 982 m² iets groter is dan het oude hoofdkantoor om verschillende faciliteiten te bieden. De inrichting is samen met architectenbureau HDVL ontworpen en heeft als doel een gezonde werkomgeving te creëren die samenwerking en interactie stimuleert. Het kantoor bestaat uit verschillende zones waarin medewerkers flexibel kunnen werken.

Naast een beperkt aantal vaste werkplekken zijn er specifieke ruimtes gericht op ontmoeten, brainstormen en samenwerken, waaronder een living room om informeel te vergaderen. Ook is er een bibliotheek waarin in stilte gewerkt kan worden. Om de ervaring compleet te maken, worden in sommige zones de zintuigen geprikkeld met onder meer geur en muziek die aansluiten op het moment van de dag.

De ruimtes zijn flexibel aan te passen, zodat ze op verschillende momenten aan veranderende behoeftes kunnen voldoen. Het duurzame ontwerp bestaat uit bio-materialen, gerecyclede afwerkingen en stoffen, hergebruikte meubels, natuurlijke tinten, groenwanden en veel planten. Alle elementen zijn erop gericht om een nieuwe en inspirerende manier van werken te faciliteren.

Bernd Stahli, CEO: ‘Als vooruitstrevende kantorenbelegger is het eigen NSI hoofdkantoor een perfecte locatie om onze visie op de toekomst van de kantorenmarkt te concretiseren. Het nieuwe kantoor biedt een moderne, gezonde, flexibele inrichting die perfect aansluit bij de ervaring die we onze medewerkers en klanten willen bieden in een veranderende, meer hybride omgeving. Het geeft ons ook meer mogelijkheden om nieuwe ideeën en concepten te testen en verder te ontwikkelen voordat we deze breder in de portefeuille gaan toepassen. Amsterdam Zuidoost is tevens een gebied waar de komende jaren veel staat te gebeuren en waarin wij zelf ook actief zijn. Het is belangrijk om hier op deze manier echt onderdeel van te zijn.’

Het nieuwe adres van NSI:
Hoogoorddreef 62
1101 BE Amsterdam
Telefoon: 020 – 76 30 300

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?