GGD Zuid-Limburg opent nieuwe test- en vaccinatielocatie in Maastricht

0

In de kenmerkende voormalige autoshowroom en werkplaats aan de Akersteenweg 10 in Maastricht zal GGD Zuid-Limburg op korte termijn een nieuwe test- en vaccinatielocatie gaan openen.

Het karakteristieke gebouw heeft tot voor kort dienst gedaan als showroom en werkplaats van Mercedes-Benz en is gelegen op een zeer centrale locatie langs een van de belangrijkste verbindingswegen tussen het Heuvelland en het centrum van Maastricht. Tevens is het pand direct naast het knooppunt Europaplein gelegen en de Koning Willem Alexandertunnel.

GGD Zuid-Limburg heeft afgelopen jaar in hoog tempo een uitgebreid netwerk van test- en vaccinatielocaties uitgerold over heel Nederland. Deze locatie zal op korte termijn aan dit netwerk worden toegevoegd.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhurende partij.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?