VolkerWessels Telecom huurt 1.304 m² kantoorruimte in Science Park Eindhoven in Son en Breugel

0

HumanTotalCare gaat structureel hybride werken en heeft daarom kantoorruimte in de verhuur. Zo ook op de locatie Science Park Eindhoven 5127 in Son en Breugel. Spring Real Estate heeft HumanTotalCare begeleidt bij de verhuur van 1.304 m² kantoorruimte aan de nieuwe huurder VolkerWessels Telecom. VolkerWessels Telecom huurt kantoorruimte gelegen op de 3e, 4e en 5e verdieping. Daarnaast hebben ze de beschikking over 50 parkeerplaatsen. VolkerWessels Telecom zal zich per 1 januari 2022 langjarig vestigen in dit unieke, duurzame gebouw. Verschuuren & Schreppers heeft opgetreden als collegiale makelaar.

VolkerWessels Telecom verzorgt de aanleg van eersteklas netwerken. Zowel ondergronds als bovengronds. Verder richten zij zich ook op vraagstukken rondom netwerkbeheer, -onderhoud en –design. VolkerWessels Telecom werd begeleid door Van Gool Elburg.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?