Meerdervoort koopt kantoor in Amersfoort

0

VVS Group en UMB Group hebben het kantoorgebouw aan de Basicweg 12 in Amersfoort verkocht aan Meerdervoort. Het multi-tenant gebouw omvat in totaal 2.284 m² kantoorruimte en 44 parkeerplaatsen. Het ligt op een zichtlocatie langs de A1 en A28.

Verkopers VVS Group en UMB Group hebben flink in het kantoorgebouw geïnvesteerd. De binnenzijde is volledig gerenoveerd en uitstekend beheerd. Hierdoor is het een aantrekkelijk en kwalitatief hoogwaardig kantoorgebouw geworden. Het kantoorgebouw is volledig en langjarig verhuurd.

Meerdervoort belegt namens particulieren in vastgoed, vooral in en rondom grote steden in Nederland.

“De kwaliteit van het gebouw en de volledige bezetting in combinatie met de locatie maakt het een aantrekkelijke en strategische belegging voor de koper,” zegt Roderick Kuitert, Associate Director Agency bij Colliers.

Meerdervoort werd bijgestaan door Colliers.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?