PingProperties verlengt 2500 m² in Cascade Offices Groningen

0

PingProperties heeft overeenstemming bereikt met een zelfstandig bestuursorgaan (zbo) binnen de Rijksoverheid over de verlenging van de huurovereenkomst op het Cascadecomplex in Groningen. De recente verlenging van de huurovereenkomst met het Rijksvastgoedbedrijf en de Groninger Archieven van ca. 12.000 m² zorgen ervoor dat het Cascadecomplex in Groningen te komende jaren volledig verhuurd is. De goede bereikbaarheid en de kwaliteit van het complex zijn redenen waardoor organisaties zich voor lange termijn committeren. Ook wordt het verduurzamingsplan van het Cascadecomplex verder uitgerold om energielabel A te verkrijgen.

Over het Cascadecomplex
Het Cascadecomplex is gelegen op een unieke locatie direct naast het centraal NS-station van Groningen. Het complex is één van de grootste Rijksverzamelkantoren van Nederland en biedt huisvesting aan 17 verschillende rijksdiensten. Ook is Solarfields er gevestigd. Door consistent beleid heeft PingProperties waarde toegevoegd aan het complex en met het uitrollen van het verduurzamingsplan hebben twee van de zeven gebouwen energielabel A gekregen, de rest volgt. Hiermee creëert PingProperties een blijvend verschil voor betrokkenen.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?