Capital Value breidt zorgvastgoedteam uit met Emiel Emanuel

0

Het team dat zich bezighoudt met zorgvastgoed binnen Capital Value breidt wederom uit. Per 1 december treedt Emiel Emanuel in dienst als vastgoedadviseur. Hij zal verantwoordelijk worden voor het begeleiden van aan- en verkooptransacties van zorgvastgoed en seniorenhuisvesting. Emiel werkte voorheen als consultant Valuation & Advisory services bij CBRE.

Met een jaarlijks transactievolume van circa 1,25 miljard euro (2020) is de zorgvastgoedmarkt volop in ontwikkeling. In de eerste helft van 2021 bleek dat de groei van de zorgvastgoedmarkt flink doorzette. Het transactievolume bedroeg toen reeds 458 miljoen euro, een toename van 22% ten opzichte van het eerste half jaar van 2020.

Manon Kuipers, manager zorgvastgoed bij Capital Value: “De vraag naar expertise op het gebied van zorgvastgoed is de afgelopen jaren sterk toegenomen. De sector staat voor een enorme opgave als het gaat om de kwaliteit, duurzaamheid en uitbreiding van de voorraad senioren- en zorgwoningen. Wij merken dat het aantal opdrachten binnen onze specialisatie zorgvastgoed, zowel op het gebied van transacties als taxaties en consultancy, snel toeneemt. De komst van Emiel zorgt ervoor dat we onze opdrachtenportefeuille verder kunnen uitbreiden.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?