Stefan Janssen nieuwe Head of Consultancy Capital Value

0

Thijs Konijnendijk Head of Research Data & Inteligence | Per 1 december start Stefan Janssen als Head of Consultancy bij Capital Value, waar hij verantwoordelijk zal zijn voor de consultancy dienstverlening van Capital Value op de woningbeleggingsmarkt. Stefan werkte hiervoor als beleggingsadviseur bij DTZ Zadelhoff en daarna als Research & Strategy manager bij Redevco. Thijs Konijnendijk, sinds 2018 werkzaam als Head of Research bij Capital Value, wordt vanaf heden verantwoordelijk voor zowel het research- als het data intelligence team van Capital Value.

Met het aanstellen van Stefan ontstaan binnen de research dienstverlening van Capital Value twee verschillende kernteams die volledig complementair aan elkaar zijn, namelijk Consultancy, aangestuurd door Stefan Janssen en Research & Data Intelligence, aangestuurd door Thijs Konijnendijk.

Kees van Harten, directeur Capital Value: “Onderzoek op de woningbeleggingsmarkt is altijd een belangrijke pijler geweest van onze dienstverlening. De vraag naar kwalitatief en kwantitatief onderzoek en data-analyse is explosief gestegen. Het belang van consultancy binnen de woningbeleggingsmarkt neemt toe gezien de enorme uitdagingen waar de woningmarkt nu voor staat, waaronder op het gebied van de nieuwbouwopgave en duurzaamheid. Met een specialistisch onderzoeksteam dat zich richt op goede ontsluiting en analyse van data en een complementair consultancyteam kunnen wij de markt en onze opdrachtgevers nog beter bedienen bij actuele vraagstukken op de woning(beleggings)markt”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?