Madeline Buijs Chief Economist & Head of Research bij Colliers

0

Op 1 januari start Madeline Buijs als Chief Economist & Head of Research bij Colliers. Ze gaat leidinggeven aan het research team. Deze afdeling analyseert trends en ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. Hiermee ondersteunen ze collega’s en opdrachtgevers met nieuwe inzichten om tot een toekomstbestendig en maatschappelijk relevant advies te komen.

Madeline was negen jaar werkzaam bij de ABN AMRO als sector econoom, waarvan de laatste jaren voor de sectoren Bouw en Vastgoed. Ze was verantwoordelijk voor de visie van de bank op de economische ontwikkelingen in deze sectoren. Madeline publiceerde en presenteerde haar analyses op regelmatige basis. Haar onderzoeken werden gebruikt door klanten van de bank, maar ook voor de interne strategie en beleidskeuzes. Hiernaast schrijft ze maandelijks een column voor het vakblad Cobouw over de woningmarkt.

“Met haar economische kennis en jarenlange ervaring kan Madeline opdrachtgevers en pers perfect inlichten over de toekomst van vastgoed,” zegt Dirk Bakker, CEO bij Colliers. “Dat doet ze al regelmatig op radio en televisie. Recent was ze ook te horen in onze eigen podcast. Daarnaast is zij van enorme toegevoegde waarde voor Colliers door de volgende stappen te zetten in data en technologie; twee factoren die steeds belangrijker worden in de vastgoedwereld.“

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?